Työmuodot Chennaissa ja Nellipudin kylässä

KUMMILAPSET

Kummilapsia metodistikirkolla on noin 140. Metodistikirkon työn kautta hoidettavat kummilapset
asuvat pääosin Nellipudin kylässä Intiassa. Kummimaksu 25 €/kk kattaa lapsen koulutuksen ja perheen avustamisen.

MUNA–MAITO -PROJEKTI

Avustustyötä toteutetaan myös muna–maito -projektin kautta, jossa kyseiset elintarvikkeet
jaetaan noin 120 lapselle. Päivittäinen toiminta riittää 60 lapsen ryhmän ruokkimiseen.
Ryhmiä vaihdetaan kolmen kuukauden välein.

Lapsille jaetaan kanamuna- maitoannos. Maija ja Hilkka
Kanamuna- maitoannoksien siunaus

LESKET JA LAPSET

Hilkka siunaa lasta

Lähetysavun piiriin kuuluvat lesket ja lapset, joista monet ovat orpoja. Päivittäisen aterian kylässä saa 5 – 10 heikointa leskeä. Kuukausittain Metodistikirkko lahjoittaa riisiä noin 200 leskelle. Satunnaisesti voidaan jakaa vaatetusapua antamalla sari tai sandaalit sekä rahaa. Lisäksi tietenkin annetaan koko ajan hengellistä ja aineellista apua perheisiin akuuttitilanteissa.

Lesket odottamassa ruokailua

Jumalanpalvelukset Chennaissa hoitaa yksi pastori. Lapsityöstä kantaa vastuun kaksi pastoria,
joiden tehtävänä on pitää aamunavauksia kristillisen koulun oppilaille.
Tavoitteena on saada lisäksi kiertävät evankelistat, jotka vierailevat lähialueilla.

BETHEL MISSION -TOIMINTAKESKUS

Chennain kristillisen koulun oppilaat aamurukouksessa

Chennaissa toimii 65 oppilaan Bethel Mission -toimintakeskus, jota johtaa pastori Vijaya Frederick. Kristillisen koulun oppilaat ovat 4–12 -vuotiaita. Koulutyöhön on palkattu noin 7–8 opettajaa. Kristillisen opetuksen lisäksi lapsille annetaan englannin kielen opetusta. Kuluneen 20 vuoden aikana koulussa on saanut opetusta 1000 lasta.

OMPELUKOULU YM.

Chennaissa toimii myös ompelukoulu, jossa naiset voivat opiskella itselleen ammatin.
Ompelutaidon avulla naiset voivat hankkia tuloja perheilleen. Ompelukoulu toimii yhden opettajan johdolla.

Päätökseen on viety rakennushankkeita, joista merkittävimpiin kuuluu rukoushuoneen valmistuminen.
Leskien avustustyötä varten suunnitellaan keittiön rakentamista, jota varten on jo hankittu maapalsta.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/home/lappeenr/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.