110v juhlavuosi

Juhlavuoden kunniaksi kävimme 23.5.2019 istuttamassa pikkusyreenin Palibin, Lappeenrannan arboretumiin. Lauloimme Oi Herra suur ja pastori Mika Partanen puhui lyhyesti Ilmestyskirja 2:1-5 pohjalta elämän puusta.

2.11.2019 Vietimme 110-vuotisjuhlaa Ortodoksikirkon seurakuntasalissa.
Meitä oli paikalla, yhteensä n.50 henkeä. Meidän omien seurakuntalaisten lisäksi, vieraita oli 5.stä eri Luterilaisesta seurakunnasta Lappeenrannasta ja ympäristöstä. He kaikki toivat oman tervehdyksensä juhlaan.
Edustus oli myös paikallisesta Helluntaiseurakunnasta, Vapaakirkosta, Kansan Lähetyksestä, Adventisteista ja Gideoneista. Gideoneilta saimme erikoispainos Raamatun.
Suomen Metodistikirkon maallikkojohtaja Saara Heimonen oli saapunut Porista tuomaan terveiset juhlaan. Aino Kalllio Suomen Metodistikirkon ulkolähtetyksen sihteeri toi terveiset Helsingistä ja Suomen Metodistikirkon johtaja Jori BranderKuopiosta piti juhlapuheen.
Seurakuntamme eläkkeellä oleva pastori Hilkka Ovaska ilahdutti meitä muutamalla laululla Jouni Salon säestämänä.
Jokilaakson metodistiseurakunta rohkaisi meitä kirjallisesti sekä toivottivat siunausta ja onnea,
Lisään tähän myöhemmin pastori Mika Partasen puheen aiheen.